Brandweer blust uitslaande brand in schuurtje Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Zaterdagavond laat is de brandweer ingezet voor een uitslaande brand in een schuurtje in het centrum van Vlissingen. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

De vrijwillige brandweer uit Vlissingen werd om 23.50 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Callenfelsstraat in Vlissingen. Toen de brandweer aankwam, bleek het om een forse uitslaande brand te gaan in een schuurtje achter een woning.

- Advertentie -

Omwonenden hoorden tijdens de brand verschillende explosies. Bij de brand kwam veel rook vrij. De bewoners waren voor zover bekend niet in de woning aanwezig toen de brand uitbrak.

Om het vuur goed te kunnen blussen, moest een gedeelte van het dak van het schuurtje worden gesloopt. De brandweer heeft controles uitgevoerd om uit te kunnen sluiten of het vuur was overgeslagen naar andere delen.

De oorzaak van de brand is onbekend.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto uitgebrand in Oost-Souburg, geen gewonden
Volgend artikelMeerdere ongevallen binnen 24 uur in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.