Tegenpartij ongeval Scheldestraat ging er vandoor

Het ongeval vond plaats op de hoek van de Scheldestraat met de Paul Krugerstraat. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De andere betrokkene van het ongeval op de Scheldestraat gisteravond ging er na het ongeval vandoor. Dat liet de politie vanmorgen weten. Er is nog in de omgeving gezocht maar dit leidde niet tot het gewenste resultaat.

Het ongeval vond gisteravond plaats rond 19.45 uur op de hoek van de Scheldestraat met de Paul Krugerstraat. Een maaltijdbezorger op een scooter werd hier aangereden door een automobilist welke er na het ongeval vandoor ging. Het 17-jarige slachtoffer uit Vlissingen is door ambulancemedewerkers nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

“We hebben in de omgeving een zoekslag gemaakt en enkele voertuigen gecontroleerd, dit leverde helaas niets op”, aldus een woordvoerster van de politie. Een deel van het kenteken van de gevluchte automobilist zou bekend zijn bij de politie.

Zie ook:
Hulpdiensten rukken uit voor ongevallen in Vlissingen (22-12-2023)

- Advertentie -
Vorig artikelHulpdiensten rukken uit voor ongevallen in Vlissingen
Volgend artikelOmgewaaide boom valt op woning in West-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.