Dieven op heterdaad betrapt bij het stelen van hout in Dishoek

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

Zaterdagavond heeft de politie een duo op heterdaad betrapt bij het stelen van hout in Dishoek. Volgens de politie op Instagram is tegen de twee proces-verbaal opgemaakt.

Tijdens een surveillance bij de Strandweg in Dishoek zagen agenten zaterdagavond een verdacht voertuig staan. Hierop werd een onderzoek ingesteld. De agenten hoorden echter dat twee personen zich probeerden te verschansen in de bossen, maar na enige tijd maakte één van hen zich kenbaar.

- Advertentie -

“In het voertuig troffen wij boomstronken aan welke afkomstig waren van de stapel hout naast de bus. We hebben de identiteit van beide verdachten vast kunnen stellen en deze zullen later gehoord worden waarna er proces-verbaal opgemaakt zal worden. Stroperij loont niet”, zo laat de politie weten via Instagram.

- Advertentie -
Vorig artikelSchoten gelost vanuit auto in Ribesstraat Vlissingen
Volgend artikelSoftdrugs aangetroffen in auto, bestuurder weigert drugstest
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.