Schoten gelost vanuit auto in Ribesstraat Vlissingen

Rond 21.00 uur was de plaats delict nog altijd afgesloten voor sporenonderzoek. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Aan het einde van de middag kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen van een schietpartij in Vlissingen. De omgeving is afgezet.

De melding van het schietincident kwam rond 16.45 uur binnen en zou hebben plaatsgevonden op de Ribesstraat in Vlissingen. Meerdere politie-eenheden met kogelwerende vesten zijn ter plaatse.

- Advertentie -

Volgens de politie zou er geschoten zijn vanuit een auto. Een politiewoordvoerder laat weten dat er niemand gewond is geraakt.

De omgeving is ruim afgezet en op straat liggen meerdere kogelhulzen. Ook zijn twee ruiten van woningen beschadigd geraakt.

De politie onderzoekt het schietincident en vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844. Medewerkers van de forensische opsporing (FO) zullen ter plekke sporenonderzoek verrichten.

- Advertentie -
Vorig artikelBestuurder ernstig ongeval Koudekerkseweg Vlissingen is 36 jaar
Volgend artikelDieven op heterdaad betrapt bij het stelen van hout in Dishoek
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.