Sinkhole in Irislaan mogelijk ontstaan door weersomstandigheden

De verzakking is afgezet met hekken. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Gisteravond ontstond een zogenaamd sinkhole op de Irislaan in Vlissingen. Buurtbewoners ontdekten de verzakking doordat een bestelbus op die plek steeds meer aan het wegzakken was.

Het sinkhole werd even voor 22.00 uur ontdekt op de kruising van de Irislaan met de Anjelierenlaan in Vlissingen. Brandweer en politie werden zonder spoed op pad gestuurd. De politie zette direct de straat groots af en de brandweer voerde een controle uit.

- Advertentie -

Na een grondige inspectie door de brandweer, werd de eigenaar van de verzakte bestelbus verzocht zijn voertuig te verplaatsen. Ook werd uit voorzorg een personenauto verplaatst. De brandweer heeft gisteravond een gedeelte om het zinkgat afgesloten met linten.

Vrijdagochtend stonden er afzethekken van de gemeente om het gat. Het gat is mogelijk ontstaan door de weersomstandigheden van gisteravond. Binnenkort zal er actie worden ondernomen om het gat te dichten.

- Advertentie -
Vorig artikelGeen gewonden bij verkeersongevallen in Vlissingen
Volgend artikelBrandweer ingezet voor gaslek in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.