Geen gewonden bij verkeersongevallen in Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Vanmorgen en vanmiddag vond er in Vlissingen een verkeersongeval plaats. Niemand raakte hierbij gewond, wel ontstond er fikse schade aan twee voertuigen.

Vanmorgen belandde de voorzijde van een personenauto in een sloot aan de Blikkenburg in Vlissingen. De oorzaak van het ongeval, met materiële schade, is niet bekend. Voor zover bekend raakte er ook niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uiteindelijk uit de sloot gehaald.

- Advertentie -

Bij een ander ongeval aan het einde van de middag ontstond flink wat schade. Gelukkig raakte ook hier niemand gewond. Twee auto’s kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de kruising met de Havendorpweg en de Sloeweg. Door de klap ontstond flinke schade aan beide voertuigen. Het overige verkeer werd door de politie langs de ongevalslocatie gedirigeerd. Een bergingsbedrijf heeft de twee zwaar beschadigde auto’s afgesleept. Door het ongeval ontstonden flinke files op de Sloeweg en de rijksweg A58.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie sluit pand aan Glacisstraat na drugsvondst
Volgend artikelSinkhole in Irislaan mogelijk ontstaan door weersomstandigheden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.