Fietsendief blijkt ook gestolen te hebben in supermarkt Vlissingen

De fiets die de man heeft gestolen. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

Vanmiddag troffen agenten een persoon aan die op heterdaad een fiets aan het stelen was. Later bleek de man ook een winkeldiefstal te hebben gepleegd.

Vanmiddag zagen agenten, die onderweg waren naar het bureau om hun dienst te beginnen, een man op een fiets die enorm veel interesse bleek te hebben voor een geparkeerde fiets.

- Advertentie -

“Deze persoon zette zijn eigen rijwiel neer en pakte de andere fiets en ging er vandoor. De agenten belden direct andere collega’s die in dienst waren en hielden de verdachte in het zicht”, aldus de politie.

De verdachte werd uiteindelijk in een supermarkt aangetroffen waar bleek dat hij ook nog een winkeldiefstal had gepleegd.

De verdachte is aangehouden en zal door de recherche worden gehoord. De politie is op zoek naar de eigenaar van de fiets. De kleur op de foto is volgens de politie waarschijnlijk niet de originele kleur van de fiets. “Als je jouw fiets herkent, zorg dan dat je het framenummer bij de hand hebt”, aldus de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelEenzijdig ongeval Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelIngebroken in vier auto’s in Koudekerke, politie zoekt getuigen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.