Ingebroken in vier auto’s in Koudekerke, politie zoekt getuigen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

In de nacht van zondag op maandag zijn er op Walcheren meerdere autoinbraken gepleegd. In Koudekerk werd in maar liefst vier auto’s ingebroken.

In de nacht van zondag op maandag tussen 03.00 uur en 04.00 uur werden in Koudekerke in de omgeving van de De Ruyterstraat zeker vier auto’s opengebroken. Afgelopen nacht kreeg de politie in melding binnen van een verdachte situatie in Serooskerke. Ook hier werden meerdere auto’s open aangetroffen. In Serooskerke sloegen de dieven vermoedelijk toe tussen 04.00 uur en 05.00 uur.

- Advertentie -

Naar aanleiding van de auto-inbraken is de politie op zoek naar getuigen. Ook camerabeelden zijn welkom. Mensen kunnen zich melden via 0900-8844. Wat er precies buit is gemaakt tijdens de inbraken, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsendief blijkt ook gestolen te hebben in supermarkt Vlissingen
Volgend artikelPolitie controleert 22 voertuigen bij controle in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.