Geluidsoverlast leidt naar persoon met openstaande gevangenisstraf

De gestolen fiets welke werd aangetroffen door de agenten. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

De politie reageerde afgelopen nacht op een melding van geluidsoverlast. Na onderzoek bleek dat één van de bewoners nog een gevangenisstraf van 10 dagen te moeten uitzitten.

Het begon allemaal met een melding van geluidsoverlast vannacht. Toen de politie ter plaatse kwamen, bleek er inderdaad sprake te zijn van geluidsoverlast. Hierop gingen agenten het gesprek aan met de hoofdbewoner.

- Advertentie -

Na enige tijd bleek echter ook dat één van de bewoners nog een signalering voor tien dagen gevangenisstraf had openstaan. Hierop is de persoon aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Bij verdere controle in de woning troffen de agenten ook een elektrische fiets aan. Na onderzoek bleek deze van diefstal afkomstig te zijn. Het rijwiel is in beslag genomen en met de rechtmatige eigenaar zal vandaag contact op worden genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer ingezet voor schip in problemen in Binnenhaven
Volgend artikelOpnieuw aanhouding in ronselzaak haven Vlissingen-Oost
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.