Jongen (17) slachtoffer van straatroof in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Gisteravond is een 17-jarige jongen slachtoffer geworden van een straatroof. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar is wel hevig geschrokken. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het 17-jarige slachtoffer was rond 22.20 uur in het park aan de Koudekerkseweg. Daar werd hij vastgepakt en belandde hij op de grond. Meerdere donkergeklede personen met maskers op eisten zijn geld. Het slachtoffer gaf zijn spullen af, waarna de verdachten zijn weggerend. Zij renden weg richting de Boulevard en de Julianalaan.

- Advertentie -

Het gaat om twee tot drie personen, vermoedelijk mannen. De verdachten zijn ongeveer rond de 1.85 meter lang en hebben een slank postuur. De mannen droegen zwarte kleding met zwarte maskers.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben of weten waar de verdachten naartoe zijn gerend. De politie is tevens op zoek naar camerabeelden waar de mannen op staan.

- Advertentie -
Vorig artikelEOD maakt granaat onschadelijk op strand Ritthem
Volgend artikelPolitie deelt waarschuwingen en boetes uit bij controles
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.