Politie deelt waarschuwingen en boetes uit bij controles

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Woensdag heeft de politie verschillende verkeerscontroles gehouden in Vlissingen. Meerdere automobilisten en fietsers werden door de politie aangesproken en er werden boetes en waarschuwingen uitgedeeld.

De controles vonden plaats tussen 08.00 uur en 16.00 uur. Volgens de politie werden zes personen betrapt op het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens deelname aan het verkeer. Een andere automobilist bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Weer een ander vond het nodig om bumper te kleven en ook bleek een automobilist geen gordel te dragen.

- Advertentie -

Ook constateerde de politie dat een bestuurder op de snelweg niet goed rechts hield waardoor hinder ontstond. Agenten betrapte ook iemand die tegen de verplichte rijrichting inreed. Tot slot werd ook een bestuurder betrapt op 40 kilometer te hard rijden buiten de bebouwde kom.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (17) slachtoffer van straatroof in Vlissingen
Volgend artikelSchade bij verkeersongevallen in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.