Scooter in brand gestoken, politie zoekt getuigen

© Foto: Angela Sengers (Facebook)
- Advertentie -

Een scooter is zaterdagmorgen vroeg in brand gestoken in Vlissingen. De politie is op zoek naar mensen die iets verdachts hebben gezien.

De brandende scooter werd rond 06.00 uur vanmorgen ontdekt op een garagepleintje tussen de Singel en de Van Dishoeckstraat. De brandweer van Oost-Souburg werd met spoed opgeroepen om de brand te blussen.

- Advertentie -

De politie heeft inmiddels laten weten dat de scooter mogelijk is aangestoken. Via Instagram doet de politie een oproep aan mensen om zich te melden als ze iets verdachts hebben gezien. Op Facebook plaatst een familielid van de eigenaar van de scooter ook een oproep en richt zich tot eventuele getuigen.

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder onderuit op Nieuwe Vlissingseweg
Volgend artikelFietser lichtgewond na aanrijding met personenauto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!