Man loopt gebroken neus op na burenruzie

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Zaterdagochtend vroeg ontstond er in het oude centrum van Vlissingen een burenconflict. Dit mondde uit in een mishandeling waar een van de betrokkenen een gebroken neus aan overhield.

Gisterochtend meldde een man zich op het politiebureau in Vlissingen met het verhaal dat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur in elkaar zou zijn geslagen door zijn buurman. Door de mishandeling zou de man een gebroken neus hebben opgelopen.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerster van de politie vond het conflict plaats op het Groenewoud in Vlissingen. Het slachtoffer heeft bij de politie aangifte gedaan en er werd een verklaring opgenomen van een getuige.

De zegsvrouw van de politie liet vanmorgen desgevraagd weten dat de verdachte gisteren is aangehouden en gehoord. Inmiddels is de man weer vrij, maar hij zal zich later voor zijn daden moeten verantwoorden.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser lichtgewond na aanrijding met personenauto
Volgend artikelPolitie arresteert vrouw op terrein bevrijdingsfestival
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!