Gewonde bij ongeval Nieuwe Vlissingseweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanavond raakte een automobilist gewond na een aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg. Twee auto’s liepen behoorlijk wat schade op.

Twee personenauto’s kwamen rond 20.30 uur met elkaar in botsing op de kruising naar de Sloeweg aan de kant van Westerzicht. Twee ambulanceteams en meerdere politie-eenheden werden met spoed opgeroepen.

- Advertentie -

Medewerkers van de ambulance ontfermden zich over een man die onder andere een hoofdwond zou hebben opgelopen. Agenten hebben verklaringen opgenomen van getuigen en het verkeerd geregeld.

De rijbaan richting Middelburg werd afgesloten zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden uitvoeren. De zwaarbeschadigde auto’s zullen moeten worden getakeld.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie arresteert vrouw op terrein bevrijdingsfestival
Volgend artikelBestuurder onder invloed belandt in sloot in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!