Grote politieactie in haven Vlissingen-Oost

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

In een gezamenlijke actie van politie en FIOD en onder leiding van het Openbaar Ministerie heeft vandaag een onderzoek plaatsgevonden bij een bedrijf in de haven van Vlissingen en op zes andere locaties in Zeeland.

Bij deze actie, die vanmorgen in alle vroegte begon, waren 160 mensen van verschillende overheidsdiensten betrokken waaronder Politie, Fiod, Douane en andere specialistische diensten. Een bedrijf aan de San Marinoweg in Ritthem vond vanmorgen vroeg een zoekactie plaats. Voor deze actie werd de hele San Marinoweg afgesloten. Ook werden er drugs- en geldhonden gebruikt om het bewijs te vergaren. Er zijn drie mannen uit Zeeland aangehouden en er zijn verschillende goederen, waaronder een boot, geld, computers en telefoons in beslag genomen.

- Advertentie -

De aangehouden mannen worden onder meer verdacht van het invoeren van cocaïne vanuit Zuid-Amerika. Ze zijn aan het bureau in verzekering gesteld en hebben alle beperkingen opgelegd gekregen en mogen alleen communiceren met hun advocaat. Het onderzoek wordt voortgezet. De verdachten worden woensdag voor de Rechter-Commissaris geleid.

- Advertentie -
Vorig artikelBestuurder onder invloed belandt in sloot in Koudekerke
Volgend artikelBrandweer blust brand in schuurtje Amstelstraat Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!