Gewonde bij steekincident Bonenburg Vlissingen

De straat is afgezet middels politielint. © Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Bij een steekincident in Vlissingen is zondagmiddag een man gewond geraakt. Of er iemand voor dit incident is aangehouden is onduidelijk.

Rond 12.10 uur kwam er een melding binnen van een steekincident in de Bonenburg in Vlissingen. Volgens een politiewoordvoerster raakte een man gewond. Hij is rond 12.30 uur met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De omgeving rond een woning aan de Bonenburg werd afgesloten met linten.

- Advertentie -

Tevens werd er een plaats delict is afgezet nabij het bruggetje tussen de Langeleenweg en de Hendrick Vroomlaan. Het slachtoffer verklaarde aan de politie op deze locatie te zijn gestoken. Agenten hebben in de omgeving van het bruggetje naar mogelijke sporen gezocht.

Via ‘X’ doet de politie een oproep aan getuigen om zich te melden. Ook is de recherche op zoek naar camerabeelden. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

De politie heeft een plaats delict afgesloten op de Langeleenweg/Hendrik Vroomlaan. © Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Vorig artikelHoogbejaarde man (91) opgelicht door “nepagent en bankmedewerker”
Volgend artikelBrandje in hotel aan de Boulevard Vlissingen snel geblust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.