Fietser zwaargewond na aanrijding

© Foto: Elroy

VLISSINGEN – Omstreeks 22.30 uur is er een fietser aangereden op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. De fietser raakte door het ongeval zwaargewond.

Een ambulanceteam werd met spoed ter plekke gestuurd. Even later werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

Het ongeval heeft plaatsgevonden ter hoogte van de kruising met de Industrieweg in Vlissingen. Het slachtoffer is uiteinderijk met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De traumahelikopter landde achter de Timmerfabriek in Vlissingen.

Vorig artikelMotorcrosser zwaargewond na val
Volgend artikelPalet in brand aan Langeleenweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier