Motorcrosser zwaargewond na val

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg

RITTHEM – Aan het begin van de middag is een motorcrosser zwaargewond geraakt na een val. Het incident gebeurde op een motorcrossterrein aan de Engelandweg in Ritthem.

Een ambulanceteam en een ambulancemotor rukten met spoed uit om eerste hulp te verlenen. Later werd er ook een traumahelikopter ter plekke gestuurd. De motorcrosser is waarschijnlijk door een val zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd, wat er precies is gebeurt is niet duidelijk.

Vorig artikelBenzinelucht in garage-boxen Vlissingen
Volgend artikelFietser zwaargewond na aanrijding
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier