Politie pakt amokmaker op in Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Zaterdagavond heeft de politie een 34-jarige Vlissinger aangehouden voor agressief rijgedrag en belediging van agenten. De Vlissinger is door de politie in verzekering gesteld.

De man gedraagt zich zonder enige aanleiding op de Hoge Geere in Middelburg zeer agressief tegen een surveillerende politiebiker. Als de agent de 34-jarige Vlissinger wil aanspreken op zijn gedrag verdwijnt deze met een vriend in een nabij gelegen parkeergarage, even later scheurt de man met hoge snelheid uit het gebouw. Vervolgens ziet de agent die auto in de Koestraat door rood licht rijden richting de Poelendaelesingel in Middelburg.

Het voertuig wordt door extra troepen van de politie opgespoord in de Zeewijksingel in Oost-Souburg. De 34-jarige Vlissinger negeert vervolgens een stopteken en rijd verder, even verderop stopt hij. De man heeft echter geen zin om mee te werken aan de controle van de agenten. Omdat de man zich bij zijn aanhouding wil onttrekken ontstaat er een worsteling. De man die eerder in Middelburg samen met de Vlissinger het hazenpad koos gedraagt zich eveneens agressief, de politie weet hem met pepperspray op afstand te houden. Uiteinderijk weet de politie met extra mankracht de verdachte aan te houden. Gedurende de rit naar het bureau worden de agenten getrakteerd op allerhande verwensingen. De man is ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. Vermoedelijk was hij onder invloed van alcohol of drugs.

Vorig artikelPalet in brand aan Langeleenweg Vlissingen
Volgend artikelVuurwapen blijkt balletjespistool
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier