Vuurwapen blijkt balletjespistool

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 16-jarige Vlissinger is op een speelveldje aan de Van Doornlaan aangehouden. De jongeman was in het bezit van een nepvuurwapen.

Zondag 7 september rond 20.45 uur kreeg de politie een melding dat de verdachte mogelijk een vuurwapen bij zich zou hebben. Toen de dienders op het veldje aankwamen troffen ze daar een groepje jongeren. In de bosjes vonden ze vervolgens het vuurwapen. Al snel bleek dat het ging om een balletjespistool dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. De agenten vroegen van wie het pistool was en de 16-jarige verdachte gaf toe dat het van hem was. Hierop is hij direct aangehouden. Het pistool is in beslaggenomen. De jongeman is ingesloten.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie pakt amokmaker op in Oost-Souburg
Volgend artikelDode bij grote brand in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.