Vuurwapen blijkt balletjespistool

- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Een 16-jarige Vlissinger is op een speelveldje aan de Van Doornlaan aangehouden. De jongeman was in het bezit van een nepvuurwapen.

Zondag 7 september rond 20.45 uur kreeg de politie een melding dat de verdachte mogelijk een vuurwapen bij zich zou hebben. Toen de dienders op het veldje aankwamen troffen ze daar een groepje jongeren. In de bosjes vonden ze vervolgens het vuurwapen. Al snel bleek dat het ging om een balletjespistool dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. De agenten vroegen van wie het pistool was en de 16-jarige verdachte gaf toe dat het van hem was. Hierop is hij direct aangehouden. Het pistool is in beslaggenomen. De jongeman is ingesloten.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -
Vorig artikelPolitie pakt amokmaker op in Oost-Souburg
Volgend artikelDode bij grote brand in Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen voor op deze website. Contacteer ons als je nieuwstips hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier