Vlissinger steelt telefoon van vriend

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft woensdagmiddag een 31-jarige inwoner van de gemeente Vlissingen aangehouden. De man is bij politie en justitie bekend als veelpleger.

Rond 11.00 uur was de Vlissinger met een vriend op het Oranjeplein in Oost-Souburg. De 31-jarige Vlissinger vroeg aan zijn vriend of hij even een belletje mocht plegen, vervolgens ging de Vlissinger er vandoor. Het slachtoffer probeerde de diefstal nog te voorkomen, maar kwam daarbij ten val. Het slachtoffer deed kort daarna aangifte van diefstal bij de politie. Agenten zagen de 31-jarige Vlissinger later op de dag, zij hielden hem aan. De verdachte ontkent echter stellig de telefoon te hebben gestolen.

- Advertentie -

De politie is opzoek naar getuigen, heeft u iets gezien? Bel dan naar: 0900-8844

- Advertentie -
Vorig artikelFatale brand ontstaan door gasexplosie
Volgend artikelGroot alarm door geactiveerde poederblusser
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.