Vlissinger steelt telefoon van vriend

OOST-SOUBURG – De politie heeft woensdagmiddag een 31-jarige inwoner van de gemeente Vlissingen aangehouden. De man is bij politie en justitie bekend als veelpleger.

Rond 11.00 uur was de Vlissinger met een vriend op het Oranjeplein in Oost-Souburg. De 31-jarige Vlissinger vroeg aan zijn vriend of hij even een belletje mocht plegen, vervolgens ging de Vlissinger er vandoor. Het slachtoffer probeerde de diefstal nog te voorkomen, maar kwam daarbij ten val. Het slachtoffer deed kort daarna aangifte van diefstal bij de politie. Agenten zagen de 31-jarige Vlissinger later op de dag, zij hielden hem aan. De verdachte ontkent echter stellig de telefoon te hebben gestolen.

De politie is opzoek naar getuigen, heeft u iets gezien? Bel dan naar: 0900-8844

Vorig artikelFatale brand ontstaan door gasexplosie
Volgend artikelGroot alarm door geactiveerde poederblusser
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier