Fatale brand ontstaan door gasexplosie

- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrouw die gisterochtend om het leven kwam bij de grote brand in de Gasthuisstraat in Vlissingen is het gevolg geweest van een gas explosie, dat meldt de politie zojuist.

Gisterochtend rond 07.50 uur hoorden bewoners van de Gasthuisstraat/Molenstraat een luidde knal, kort hierna stond er een zolder van een woning in die straat volledig in brand. Tijdens het blussen vond de brandweer een stoffelijk overschot, de politie meldde eerder vandaag dat het ging om de 45-jarige bewoonster van de woning.

- Advertentie -

Omwonende konden gisteren niet direct terug naar hun woningen in verband met instortingsgevaar, zij zijn opgevangen in een nabij gelegen hotel. Ook gisteravond konden sommige mensen nog steeds niet terug in hun woningen. “Indien een woning niet meer bewoonbaar is, zal l’escaut vervangende woonruimte zoeken”, aldus de gemeente Vlissingen gisteravond.

Het onderzoek naar de brand is vanmiddag afgerond.

Zie ook:

Dode bij brand is bewoonster (10-09-2014)

– Identiteit van dode bij grote brand Vlissingen nog onbekend (09-09-2014)

Dode bij grote brand in Vlissingen (09-09-2014)

- Advertentie -
Vorig artikelDode bij brand is bewoonster
Volgend artikelVlissinger steelt telefoon van vriend
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.