Fatale brand ontstaan door gasexplosie

VLISSINGEN – De vrouw die gisterochtend om het leven kwam bij de grote brand in de Gasthuisstraat in Vlissingen is het gevolg geweest van een gas explosie, dat meldt de politie zojuist.

Gisterochtend rond 07.50 uur hoorden bewoners van de Gasthuisstraat/Molenstraat een luidde knal, kort hierna stond er een zolder van een woning in die straat volledig in brand. Tijdens het blussen vond de brandweer een stoffelijk overschot, de politie meldde eerder vandaag dat het ging om de 45-jarige bewoonster van de woning.

Omwonende konden gisteren niet direct terug naar hun woningen in verband met instortingsgevaar, zij zijn opgevangen in een nabij gelegen hotel. Ook gisteravond konden sommige mensen nog steeds niet terug in hun woningen. “Indien een woning niet meer bewoonbaar is, zal l’escaut vervangende woonruimte zoeken”, aldus de gemeente Vlissingen gisteravond.

Het onderzoek naar de brand is vanmiddag afgerond.

Zie ook:

Dode bij brand is bewoonster (10-09-2014)

– Identiteit van dode bij grote brand Vlissingen nog onbekend (09-09-2014)

Dode bij grote brand in Vlissingen (09-09-2014)

Vorig artikelDode bij brand is bewoonster
Volgend artikelVlissinger steelt telefoon van vriend
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier