Groot alarm door geactiveerde poederblusser

- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Zaterdagmorgen omstreeks 05.50 uur werd de vrijwillige brandweer van Vlissingen opgeroepen voor een binnenbrand aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen.

Vrij snel werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’, een tweede tankwagen werd gealarmeerd. Aangekomen bleek dat iemand een poederblusser had geactiveerd, er was in de desbetreffende woonunit geen sprake van brand. Toch werd er uit voorzorg een ambulance ter plekke gevraagd. De bewoners werden opgevangen door de politie. Wie de poederblusser heeft geactiveerd is nog onduidelijk, de politie onderzoekt de zaak.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -
Vorig artikelVlissinger steelt telefoon van vriend
Volgend artikelVlissinger zonder licht blijkt drugs op zak te hebben
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen voor op deze website. Contacteer ons als je nieuwstips hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier