Groot alarm door geactiveerde poederblusser

VLISSINGEN – Zaterdagmorgen omstreeks 05.50 uur werd de vrijwillige brandweer van Vlissingen opgeroepen voor een binnenbrand aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen.

Vrij snel werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’, een tweede tankwagen werd gealarmeerd. Aangekomen bleek dat iemand een poederblusser had geactiveerd, er was in de desbetreffende woonunit geen sprake van brand. Toch werd er uit voorzorg een ambulance ter plekke gevraagd. De bewoners werden opgevangen door de politie. Wie de poederblusser heeft geactiveerd is nog onduidelijk, de politie onderzoekt de zaak.

Vorig artikelVlissinger steelt telefoon van vriend
Volgend artikelVlissinger zonder licht blijkt drugs op zak te hebben
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier