Dakbrand blijkt loosalarm

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond om 18.12 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brand op een dak van een woning in de Dokter Gallandatstraat in Vlissingen. 

Aangekomen bleek het loosalarm te zijn, het beek te gaan om een schoorsteen die flink aan het roken was. De twee uitgerukte brandweervoertuigen konden hierna weer terugkeren naar de post aan de Olympiaweg in Vlissingen.

Vorig artikelVlissinger op heterdaad aangehouden voor poging tot inbraak
Volgend artikelPolitie controleert fietsers in centrum
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier