Vlissinger op heterdaad aangehouden voor poging tot inbraak

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

Vlissingen – Afgelopen nacht is een 23-jarige Vlissinger aangehouden nadat hij op heterdaad betrapt is bij een poging inbraak in een woning aan de Hendrikstraat.

De alerte bewoner van het pand neemt polshoogte als hij rond 00.20 uur geluid hoort in of bij zijn woning. Hij bemerkt dat zijn voordeur openstaat en ziet een persoon weglopen. Aan de hand van het opgegeven signalement kunnen gealarmeerde agenten de verdachte in de Wilhelminstraat in de kraag vatten. Hij is meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -
Vorig artikelInbrekers aangehouden, agent gewond
Volgend artikelDakbrand blijkt loosalarm
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.