Vlissinger op heterdaad aangehouden voor poging tot inbraak

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

Vlissingen – Afgelopen nacht is een 23-jarige Vlissinger aangehouden nadat hij op heterdaad betrapt is bij een poging inbraak in een woning aan de Hendrikstraat.

De alerte bewoner van het pand neemt polshoogte als hij rond 00.20 uur geluid hoort in of bij zijn woning. Hij bemerkt dat zijn voordeur openstaat en ziet een persoon weglopen. Aan de hand van het opgegeven signalement kunnen gealarmeerde agenten de verdachte in de Wilhelminstraat in de kraag vatten. Hij is meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast.

Vorig artikelInbrekers aangehouden, agent gewond
Volgend artikelDakbrand blijkt loosalarm
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier