Politie controleert fietsers in centrum

- Advertentie -

Vlissingen – Agenten hebben in het winkelgebied rondom de Aagje Dekenstraat verschillende waarschuwingen en bekeuringen aan fietsers uitgedeeld. Het gebied is aangewezen als voetgangersgebied en er mag dan ook niet gefietst worden. Aanleiding van de controle waren verschillende klachten van burgers over het hinderlijke gedrag van (brom)fietsers.

Op de Walstraat kregen drie fietsers een bekeuring à 35 euro. Op de Aagje Dekenstraat zijn vier snorfietsers bekeurd omdat ze over de stoep reden en daarbij gevaarlijke situaties veroorzaakten. Daarvoor staat een boete van 95 euro. Daarnaast heeft de politie veel (snor)fietsers gewaarschuwd voor het feit dat er in het gebied niet gefietst mag worden.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelDakbrand blijkt loosalarm
Volgend artikelAgente bedreigd en mishandeld, twee verdachten gearresteerd
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.