Politie controleert fietsers in centrum

Vlissingen – Agenten hebben in het winkelgebied rondom de Aagje Dekenstraat verschillende waarschuwingen en bekeuringen aan fietsers uitgedeeld. Het gebied is aangewezen als voetgangersgebied en er mag dan ook niet gefietst worden. Aanleiding van de controle waren verschillende klachten van burgers over het hinderlijke gedrag van (brom)fietsers.

Op de Walstraat kregen drie fietsers een bekeuring à 35 euro. Op de Aagje Dekenstraat zijn vier snorfietsers bekeurd omdat ze over de stoep reden en daarbij gevaarlijke situaties veroorzaakten. Daarvoor staat een boete van 95 euro. Daarnaast heeft de politie veel (snor)fietsers gewaarschuwd voor het feit dat er in het gebied niet gefietst mag worden.

Vorig artikelDakbrand blijkt loosalarm
Volgend artikelAgente bedreigd en mishandeld, twee verdachten gearresteerd
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier