Dronken amokmaker opgepakt voor bedreiging

Vlissingen – Agenten hebben een 22-jarige Vlissinger opgepakt aan de Hendrinkstraat. De verdachte bedreigde daar het personeel en de bewoners van een opvang voor dak- en thuislozen.

De politie ontving zondag 13 oktober rond 17.18 uur een melding dat er een man door het lint ging bij de instelling. Toen agenten daar aankwamen zagen ze dat de man op ramen stond te bonzen en aan het schreeuwen was. Ze spraken hem aan, maar vermoedelijk was hij dusdanig onder invloed van alcohol dat hij niet voor rede vatbaar was. Toen ze de man wilden aanhouden begon deze zich hevig te verzetten en hij beledigde daarbij de agenten. Daarop hebben ze hem met enige moeite in de boeien kunnen slaan.

Ook bij aankomst op het politiebureau bleef de man zich recalcitrant gedragen en moest hij met meerdere agenten naar zijn cel begeleid worden. Ook bleek dat deze amokmaker nog vijf dagen gevangenisstraf had open staan. Hij is ingesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier