Man met steekwapen aangehouden voor bedreiging

VLISSINGEN – De politie heeft en 48-jarige man aangehouden voor bedreiging. 

Een vrouw meldde maandagavond rond 20.30 uur dat zij bedreigd werd door een man. Er zou een ruzie tussen de twee zijn ontstaan in de familiesfeer. De man zou mogelijk een wapen bij zich hebben. Agenten die op de melding afkwamen zagen de man fietsen. Ze moesten bij de aanhouding van de man veel geweld gebruiken omdat hij zich hevig verzette en mogelijk een wapen bij zich droeg. Na de aanhouding werd inderdaad duidelijk dat de man in bezit was van een steekwapen, hij is ingesloten voor verder verhoor.

Vorig artikelDronken amokmaker opgepakt voor bedreiging
Volgend artikelPolitie onderzoekt mishandeling in woning Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier