Man met steekwapen aangehouden voor bedreiging

VLISSINGEN – De politie heeft en 48-jarige man aangehouden voor bedreiging. 

Een vrouw meldde maandagavond rond 20.30 uur dat zij bedreigd werd door een man. Er zou een ruzie tussen de twee zijn ontstaan in de familiesfeer. De man zou mogelijk een wapen bij zich hebben. Agenten die op de melding afkwamen zagen de man fietsen. Ze moesten bij de aanhouding van de man veel geweld gebruiken omdat hij zich hevig verzette en mogelijk een wapen bij zich droeg. Na de aanhouding werd inderdaad duidelijk dat de man in bezit was van een steekwapen, hij is ingesloten voor verder verhoor.

Vorig artikelDronken amokmaker opgepakt voor bedreiging
Volgend artikelPolitie onderzoekt mishandeling in woning Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier