Bestuurder meldt zich telefonisch na aanrijding

VLISSINGEN – De bestuurder van de auto die vanmorgen een fietser aanreed op de Badhuisstraat- burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen heeft zich telefonisch gemeld bij de politie.

De 31-jarige man reed rond 09.55 uur op de Burgemeester van Woelderenlaan een 65-jarige vrouw aan die daar aan het fietsen was. Na het ongeval reed de 31-jarige man door. Een traumahelikopter en twee ambulanceteams werden met spoed ter plekke gestuurd, de vrouw is uiteindelijk per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is niets bekend.

De 31-jarige bestuurder meldde zich rond 10.15 uur, hij is door agenten op de Bergweg in Koudekerke aangehouden. De bestuurder is naar het politiebureau in Vlissingen gebracht, hier is hij vanmiddag verhoord. De auto is op de Bergweg door de politie in beslag genomen. De politie heeft tijdelijk een rijbaan van de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen afgesloten, de verkeersongevallen analyse dienst (VOA) van de politie kon zodoende onderzoek verrichten.

Zie ook:

Traumahelikopter opgeroepen voor ongeval Vlissingen

Vorig artikelTraumahelikopter opgeroepen voor ongeval Vlissingen
Volgend artikelFietser raakt ernstig gewond na aanrijding
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier