Bestuurder meldt zich telefonisch na aanrijding

- Advertentie -

VLISSINGEN – De bestuurder van de auto die vanmorgen een fietser aanreed op de Badhuisstraat- burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen heeft zich telefonisch gemeld bij de politie.

De 31-jarige man reed rond 09.55 uur op de Burgemeester van Woelderenlaan een 65-jarige vrouw aan die daar aan het fietsen was. Na het ongeval reed de 31-jarige man door. Een traumahelikopter en twee ambulanceteams werden met spoed ter plekke gestuurd, de vrouw is uiteindelijk per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is niets bekend.

- Advertentie -

De 31-jarige bestuurder meldde zich rond 10.15 uur, hij is door agenten op de Bergweg in Koudekerke aangehouden. De bestuurder is naar het politiebureau in Vlissingen gebracht, hier is hij vanmiddag verhoord. De auto is op de Bergweg door de politie in beslag genomen. De politie heeft tijdelijk een rijbaan van de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen afgesloten, de verkeersongevallen analyse dienst (VOA) van de politie kon zodoende onderzoek verrichten.

Zie ook:

Traumahelikopter opgeroepen voor ongeval Vlissingen

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter opgeroepen voor ongeval Vlissingen
Volgend artikelFietser raakt ernstig gewond na aanrijding
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.