Fietser raakt ernstig gewond na aanrijding

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag is op het fietspad van de Sloeweg een fietser bij een frontale aanrijding met een scooter aan zijn gezicht ernstig gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 17.45 uur. Een 86-jarige Vlissinger reed op zijn elektrische fiets richting Oost-Souburg. Vanuit de andere kant reed een 20-jarige Vlissinger op zijn scooter. In een knik van het fietspad achter een tankstation reden beiden frontaal op elkaar. Vermoedelijk is de fietser is de bocht op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Uit onderzoek blijkt dat de bestuurder van de scooter geen rijbewijs heeft.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBestuurder meldt zich telefonisch na aanrijding
Volgend artikelFietser aangereden, auto rijdt door
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.