Fietser raakt ernstig gewond na aanrijding

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag is op het fietspad van de Sloeweg een fietser bij een frontale aanrijding met een scooter aan zijn gezicht ernstig gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 17.45 uur. Een 86-jarige Vlissinger reed op zijn elektrische fiets richting Oost-Souburg. Vanuit de andere kant reed een 20-jarige Vlissinger op zijn scooter. In een knik van het fietspad achter een tankstation reden beiden frontaal op elkaar. Vermoedelijk is de fietser is de bocht op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Uit onderzoek blijkt dat de bestuurder van de scooter geen rijbewijs heeft.

Vorig artikelBestuurder meldt zich telefonisch na aanrijding
Volgend artikelFietser aangereden, auto rijdt door
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier