Traumahelikopter opgeroepen voor ongeval Vlissingen

VLISSINGEN – Rond 10.00 uur werd een traumahelikopter samen met een ambulanceteam opgeroepen voor een melding aan de Koudekerkseweg.

Zojuist liet de politie weten dat het om een ongeval gaat, het ongeval zou plaats hebben gevonden op de kruising met de Badhuisstraat. Ook was de politie is opzoek naar een blanke bestuurder van een oranje Smart, de bestuurder was na het aanrijden van een fietser doorgereden. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, de traumahelikopter is niet meer ingezet.

De bestuurder van de oranje Smart is vanmiddag aangehouden op de Bergweg in Biggekerke, zijn voertuig is in beslag genomen.

Volg ons op Twitter voor live updates

Vorig artikelPolitie onderzoekt mishandeling in woning Vlissingen
Volgend artikelBestuurder meldt zich telefonisch na aanrijding
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier