Traumahelikopter opgeroepen voor ongeval Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Rond 10.00 uur werd een traumahelikopter samen met een ambulanceteam opgeroepen voor een melding aan de Koudekerkseweg.

Zojuist liet de politie weten dat het om een ongeval gaat, het ongeval zou plaats hebben gevonden op de kruising met de Badhuisstraat. Ook was de politie is opzoek naar een blanke bestuurder van een oranje Smart, de bestuurder was na het aanrijden van een fietser doorgereden. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, de traumahelikopter is niet meer ingezet.

- Advertentie -

De bestuurder van de oranje Smart is vanmiddag aangehouden op de Bergweg in Biggekerke, zijn voertuig is in beslag genomen.

Volg ons op Twitter voor live updates

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie onderzoekt mishandeling in woning Vlissingen
Volgend artikelBestuurder meldt zich telefonisch na aanrijding
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.