Fietser aangereden, auto rijdt door

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg.
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Donderdagmiddag is op de rotonde van de President Rooseveltlaan een fietsster gewond geraakt toen ze door een auto omver werd gereden. De politie zoekt getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur. Op de rotonde bij de Mercuriusweg werd ze plotseling door een personenauto aangereden. In het mandje aan haar stuur zat een hondje. De 72-jarige vrouw uit Vlissingen viel samen met het hondje op het wegdek. De personenauto reed hard door richting het verkeerslicht op de kruising met de Nieuwe Vlissingseweg. Omstanders hielpen de vrouw overeind. In het ziekenhuis bleek dat ze een vinger had gebroken. Verder heeft ze door de val over haar gehele lichaam veel spierpijn en blauwe plekken opgelopen.

- ADVERTENTIE -

Het slachtoffer heeft zaterdagmorgen op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan. De politie is op zoek naar de veroorzaker van de aanrijding. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier