Fietser aangereden, auto rijdt door

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagmiddag is op de rotonde van de President Rooseveltlaan een fietsster gewond geraakt toen ze door een auto omver werd gereden. De politie zoekt getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur. Op de rotonde bij de Mercuriusweg werd ze plotseling door een personenauto aangereden. In het mandje aan haar stuur zat een hondje. De 72-jarige vrouw uit Vlissingen viel samen met het hondje op het wegdek. De personenauto reed hard door richting het verkeerslicht op de kruising met de Nieuwe Vlissingseweg. Omstanders hielpen de vrouw overeind. In het ziekenhuis bleek dat ze een vinger had gebroken. Verder heeft ze door de val over haar gehele lichaam veel spierpijn en blauwe plekken opgelopen.

- Advertentie -

Het slachtoffer heeft zaterdagmorgen op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan. De politie is op zoek naar de veroorzaker van de aanrijding. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser raakt ernstig gewond na aanrijding
Volgend artikelTweetal aangehouden in nachtclub Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.