Tweetal aangehouden in nachtclub Vlissingen

VLISSINGEN – Afgelopen nacht heeft de politie twee stappers aangehouden op verdenking van bedreiging en vechten, dit gebeurde op de Nieuwendijk in Vlissingen.

Een 28-jarige Vlissinger is eerder die nacht aangesproken door een portier van de nachtclub op zijn wangedrag. In de zaak kwam het tot een handgemeen en hierop werd de politie gealarmeerd. Als de opgeroepen agenten ter plekke komen probeer een 27-jarige Vlissinger de aanhouding van de 28-jarige Vlissinger te voorkomen. De twee mannen worden beide door de politie gearresteerd en meegenomen naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelFietser aangereden, auto rijdt door
Volgend artikelToiletpapier in brand in woning Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier