Toiletpapier in brand in woning Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag omstreeks 12.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Piet Heinkade in Vlissingen.

Omdat er te weinig bezetting was op het eerste blusvoertuig werd even later een tweede blusvoertuig gealarmeerd, deze is niet meer ter plekke geweest.

- Advertentie -

Toen de brandweer de deur had geforceerd konden zij de woning betreden. Direct kwam er een walm met rook uit de woning. Even later werd de wc-rol die brand had gevat op de stoep gelegd en geblust. Hierna is de woning nog enige tijd geventileerd.

De brand is mogelijk ontstaan door het uitdrukken van een peuk in de wc-rol. Uit voorzorg werd er ook een ambulanceteam mee gealarmeerd, een eventueel slachtoffer is niet aangetroffen, ook over eventuele schade is niets bekend.

Foto’s

- Advertentie -
Vorig artikelTweetal aangehouden in nachtclub Vlissingen
Volgend artikelFikse brand verwoest schuur in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.