Toiletpapier in brand in woning Vlissingen

VLISSINGEN – Vanmiddag omstreeks 12.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Piet Heinkade in Vlissingen.

Omdat er te weinig bezetting was op het eerste blusvoertuig werd even later een tweede blusvoertuig gealarmeerd, deze is niet meer ter plekke geweest.

Toen de brandweer de deur had geforceerd konden zij de woning betreden. Direct kwam er een walm met rook uit de woning. Even later werd de wc-rol die brand had gevat op de stoep gelegd en geblust. Hierna is de woning nog enige tijd geventileerd.

De brand is mogelijk ontstaan door het uitdrukken van een peuk in de wc-rol. Uit voorzorg werd er ook een ambulanceteam mee gealarmeerd, een eventueel slachtoffer is niet aangetroffen, ook over eventuele schade is niets bekend.

Foto’s

Vorig artikelTweetal aangehouden in nachtclub Vlissingen
Volgend artikelFikse brand verwoest schuur in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier