Politie doet inval in woonwagenkamp Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen rond half zeven een inval gedaan in het woonwagenkamp aan de Nieuw Zuidbeekeweg in Vlissingen. Bij de inval waren verschillende eenheden van de politie aanwezig.

Op het woonwagenkamp zijn drugs aangetroffen, de politie doorzocht twee wagens op het kamp, ook zijn twee personen aangehouden die nog boetes hadden openstaan. Rond 09.00 uur heeft de politie het kamp weer verlaten. Ook de regionale ondersteuningsgroep (ROG) was aanwezig bij de inval op het kamp. Wat de exacte aanleiding van de inval was is niet bekend. Een officier van justitie was ook aanwezig bij de doorzoeking.

[lightbox thumb=”https://www.https://www.112vlissingen-souburg.nl/wp-content/uploads/2014/10/20141030_081333-e1414655208941.jpg”]

Vorig artikel60-jarige Vlissinger aangehouden voor diefstal
Volgend artikelVlissinger raakt rijbewijs kwijt na achtervolging
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier