Vlissinger raakt rijbewijs kwijt na achtervolging

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Eem 24-jarige inwoner van de gemeente Vlissingen is donderdagavond aangehouden na een achtervolging, ook raakte hij zijn rijbewijs kwijt.

Agente zagen rond 21.00 uur op het Baskensburgplein in Vlissingen drie jongens staan bij een scooter zonder kentekenplaat. Toen een motoragent nader tot het groepje wilde komen ging de 24-jarige Vlissinger er vandoor. Hij sprong op de scooter en reed met hoge snelheid richting de Jan van Goyenlaan, daarna door de Albert Cuyplaan en Adriaan van Ostadelaan. In de Irislaan gaf de jongen zich gewonnen en ging mee naar het bureau, hier werd zijn rijbewijs ingevorderd. De 24-jarige Vlissinger deed afstand van zijn snorfiets.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier