60-jarige Vlissinger aangehouden voor diefstal

RITTHEM – De politie heeft vanmorgen een 60-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden. Hij wordt in verband gebracht met een diefstal van twee bronzen schroefbladen.

De schroefbladen lagen opgeslagen op een bedrijventerrein aan de Ritthemsestraat in Ritthem. De balden wegen per stuk 500 kg en hebben een totale waarde van zo’n 50.000 euro. De 60-jarige Vlissinger, die iedere betrokkenheid ontkent, zou de bladen op 4 oktober jl. hebben weggenomen. De man zit op dit moment nog vast, er wordt verder onderzoek verricht.

Vorig artikelVerwarde man blijkt geen explosieven bij zich te dragen
Volgend artikelPolitie doet inval in woonwagenkamp Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier