Politie grijpt in op feest, drietal aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend heeft de politie twee Vlissingers van 22 en 23 jaar aangehouden, zij worden verdacht van bedreiging en mishandeling. Ook hield de politie een 24-jarige Vlissinger aan, dit omdat hij de politie beledigde.

Op een feest aan de Koningsweg in Vlissingen ontstond rond 02.30 uur een gespannen sfeer, dit nadat er binnen enkele ruzies waren ontstaan. Het tweetal werd na problemen met de beveiliging buiten gezet. Daarbij mishandelde de 22-jarige Vlissinger een beveiligingsbeambte. De 23-jarige Vlissinger had zijn rekening niet betaald. Buiten uitte het duo allerlei ernstige bedreigingen richting het personeel.

- Advertentie -

De sfeer in het pand werd met de minuut grimmiger, waarop de politie besloot met meerdere eenheden in te gaan grijpen. Om te voorkomen dat de situatie zou gaan escaleren werd door de agenten een linie gevormd om het publiek buiten weg te drijven. Daarbij heeft de politie ook honden ingezet, een tot nu toe onbekende persoon liep daarbij een hondenbeet op. Hij heeft zich nog niet gemeld bij de politie. Een 24-jarige Vlissinger is alter aangehouden omdat hij verschillende politieagenten beledigede die in de linie stonden.

- Advertentie -
Vorig artikelBinnenbrand in horeca gelegenheid Vlissingen
Volgend artikelJaar cel geëist tegen Vlissingse brandstichter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.