Politie grijpt in op feest, drietal aangehouden

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanochtend heeft de politie twee Vlissingers van 22 en 23 jaar aangehouden, zij worden verdacht van bedreiging en mishandeling. Ook hield de politie een 24-jarige Vlissinger aan, dit omdat hij de politie beledigde.

Op een feest aan de Koningsweg in Vlissingen ontstond rond 02.30 uur een gespannen sfeer, dit nadat er binnen enkele ruzies waren ontstaan. Het tweetal werd na problemen met de beveiliging buiten gezet. Daarbij mishandelde de 22-jarige Vlissinger een beveiligingsbeambte. De 23-jarige Vlissinger had zijn rekening niet betaald. Buiten uitte het duo allerlei ernstige bedreigingen richting het personeel.

- ADVERTENTIE -

De sfeer in het pand werd met de minuut grimmiger, waarop de politie besloot met meerdere eenheden in te gaan grijpen. Om te voorkomen dat de situatie zou gaan escaleren werd door de agenten een linie gevormd om het publiek buiten weg te drijven. Daarbij heeft de politie ook honden ingezet, een tot nu toe onbekende persoon liep daarbij een hondenbeet op. Hij heeft zich nog niet gemeld bij de politie. Een 24-jarige Vlissinger is alter aangehouden omdat hij verschillende politieagenten beledigede die in de linie stonden.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier