Jaar cel geëist tegen Vlissingse brandstichter

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een 40-jarige man uit Vlissingen krijgt mogelijk een gevangenisstraf van 12 maanden, hij wordt ervan verdacht verschillende branden te hebben gesticht in Vlissingen en Oosterland.

Na een voorwaardelijke celstraf van 6 maanden, heeft de Vlissinger een celstraf geëist gekregen met een proeftijd van 2 jaar.

- ADVERTENTIE -

De officier van justitie in Middelburg zei vandaag ervan overtuigd te zijn dat de Vlissinger aantal branden heeft gesticht in het centrum van Vlissingen. De man is eerder dit jaar vrijgesproken van het stichten van verschillende branden in Oosterland. Er was toen volgens de rechtbank te weinig bewijs voor. In Vlissingen brandden in de nacht van 2 op 3 juni een auto, een parasol, een fiets en twee containers geheel of gedeeltelijk af. De politie ging uit van brandstichting.

 

 

 

 

 

 

 

 

- ADVERTENTIE -