Binnenbrand in horeca gelegenheid Vlissingen

VLISSINGEN – De brandweer is vanochtend vroed rond 05.15 uitgerukt voor een binnenbrand in een horecagelegenheid aan het Bellamypark in Vlissingen.

Bij de brand kwam veel rook en roet vrij. De brandweer heeft door haar snelle optreden erger weten te voorkomen, de vlammen hadden zich namelijk al flink uitgebreid. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. Nadat de brand meester was heeft de brandweer het pand geventileerd, hierna kon de brandweer terugkeren naar de post.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor voertuigbrand
Volgend artikelPolitie grijpt in op feest, drietal aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier