Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag is een scooterrijder lichtgewond geraakt na een aanrijding met een auto. De aanrijding vond plaats op de Salvador Dalistraat met de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Om 16.06 uur rukte een politievoertuig en ambulance met spoed uit om het slachtoffer dat ligt gewond geraakt was medische hulp te bieden. Toen het ambulanceteam de persoon had nagekeken bleek verdere medische hulp niet nodig te zijn en kon de ambulance weer vertrekken.

- ADVERTENTIE -

De scooter waar het slachtoffer op reed was flink beschadigd en lag gedeeltelijk in de Verlengde Bonedijkelaan. De politie noteerde verschillende verklaringen van getuigen, later maakte de politie ook nog foto’s van de beschadigde scooter.

- ADVERTENTIE -