Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is een scooterrijder lichtgewond geraakt na een aanrijding met een auto. De aanrijding vond plaats op de Salvador Dalistraat met de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Om 16.06 uur rukte een politievoertuig en ambulance met spoed uit om het slachtoffer dat ligt gewond geraakt was medische hulp te bieden. Toen het ambulanceteam de persoon had nagekeken bleek verdere medische hulp niet nodig te zijn en kon de ambulance weer vertrekken.

De scooter waar het slachtoffer op reed was flink beschadigd en lag gedeeltelijk in de Verlengde Bonedijkelaan. De politie noteerde verschillende verklaringen van getuigen, later maakte de politie ook nog foto’s van de beschadigde scooter.

Vorig artikelJaar cel geëist tegen Vlissingse brandstichter
Volgend artikelDe Politie valt meerdere adressen binnen in Middelburg en Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier