Vier verdachten aangehouden in verdenking van Witwassen en hennepteelt

- Advertentie -

VLISSINGEN – Dinsdagochtend heeft de politie vier mannen aangehouden in Middelburg en Vlissingen. Er waren enkele invallen gedaan in woningen en bedrijfspanden.

De mannen zijn vanochtend vroeg aangehouden, zij worden verdacht van het kweken en/of handelen in softdrugs en witwassen. Er werd een onderzoek gestart met onder andere het Openbaar Ministerie, de gemeente en Belastingdienst, in totaal werkten er 170 mensen mee. De verdachten zijn overgebracht, ze worden later verhoord.

- Advertentie -

Op 17 locaties in Vlissingen en Middelburg werden doorzoekingen verricht. In een bedrijfspand aan de Octrooiweg bleek dat men bezig was met het opzetten van een kwekerij. In een andere ruimte werd een kwekerij en hennepknipperij aangetroffen. Bij de 26-jarige verdachte werd in zijn woning 600 gram hennep aangetroffen. In een woning aan de Rembrandtlaan werd een hennepdrogerij ontdekt. In een bedrijfspand aan de Industrieweg werden kweekapparatuur en een middel om cocaïne te versnijden in beslag genomen. Aan de Singel troffen agenten een grote hoeveelheid fitnessapparatuur aan. Deze goederen bleken te zijn verduisterd. De eigenaar heeft aangifte gedaan. Verder zijn vandaag onder andere twee vuurwapens, een alarmpistool, een boot en twee personenauto in beslag genomen.

Zie ook:

– De Politie valt meerdere adressen binnen in Middelburg en Vlissingen

- Advertentie -
Vorig artikelDe Politie valt meerdere adressen binnen in Middelburg en Vlissingen
Volgend artikelMiddelbrand bij een bedrijventerrein in Vlissingen-Oost
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).