Middelbrand bij een bedrijventerrein in Vlissingen-Oost

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN-OOST – Op een bedrijventerrein in Ritthem is vanochtend vroeg een middelbrand uitgebroken.

De brand werd ontdekt rond 06.00 uur op het terrein van Verbrugge aan de Frankrijkweg. De brandweer gaf direct het sein middelbrand. Ter plekke bleek een compressor in de brand te staan. Door de brand kwam er flink wat rook vrij

- ADVERTENTIE -

De brand werd bestreden door korpsen uit Borssele en Nieuwdorp. Vanuit Oost-Souburg is een Watertankwagen ter plaatse gekomen en vanuit Goes een ladderwagen. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar andere loodsen op het terrein. Rond 06:40 uur had de brandweer de brand onder controle. Het pand liep roetschade een rook op. De Brandweer zal nog op het terrein blijven om nog na te blussen.

- ADVERTENTIE -