Tweetal aangehouden bij supermarkt in Vlissingen

VLISSINGEN – De politie heeft zaterdagmiddag twee personen aangehouden bij een supermarkt aan de Paauwenburgweg in Vlissingen. Het tweetal weigerden weg te gaan bij de supermarkt, de politie heeft ze hierop aangehouden. Ook wilde de twee zich niet legitimeren en werkten ze flink tegen tijdens hun aanhouding.

Rond 15.35 uur kreeg de politie een melding binnen dat twee vervelende klanten een supermarkt niet wilde verlaten. Toen de agenten arriveerde stonden de twee al buiten. Ze weigerden zich te legitimeren, de politie besloot hierop het tweetal aan te houden. De twee werkte flink tegen tijdens hun aanhouding, ze probeerden zichzelf los te rukken. Uiteindelijk zijn de twee alsnog aangehouden met behulp van een toevallig passerende agent in burger.

Op het politiebureau in Vlissingen, waar de twee naar toe waren gebracht, bleek dat een van de twee, een 20-jarige man uit Spijkenisse, nog een boete had open staan. Ook bleek hij in het politiesysteem gesignaleerd te staan op verdenking van een mishandeling, de 20-jarige man is vast gezet. De andere man, een 19-jarige uit Hellevoetsluis is na verhoor met een proces-verbaal op zak heengezonden.

Vorig artikelPolitie moeilijk bereikbaar via 0900-8844
Volgend artikelWietkwekerij ontmanteld in woning Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier