Tweetal aangehouden bij supermarkt in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft zaterdagmiddag twee personen aangehouden bij een supermarkt aan de Paauwenburgweg in Vlissingen. Het tweetal weigerden weg te gaan bij de supermarkt, de politie heeft ze hierop aangehouden. Ook wilde de twee zich niet legitimeren en werkten ze flink tegen tijdens hun aanhouding.

Rond 15.35 uur kreeg de politie een melding binnen dat twee vervelende klanten een supermarkt niet wilde verlaten. Toen de agenten arriveerde stonden de twee al buiten. Ze weigerden zich te legitimeren, de politie besloot hierop het tweetal aan te houden. De twee werkte flink tegen tijdens hun aanhouding, ze probeerden zichzelf los te rukken. Uiteindelijk zijn de twee alsnog aangehouden met behulp van een toevallig passerende agent in burger.

- Advertentie -

Op het politiebureau in Vlissingen, waar de twee naar toe waren gebracht, bleek dat een van de twee, een 20-jarige man uit Spijkenisse, nog een boete had open staan. Ook bleek hij in het politiesysteem gesignaleerd te staan op verdenking van een mishandeling, de 20-jarige man is vast gezet. De andere man, een 19-jarige uit Hellevoetsluis is na verhoor met een proces-verbaal op zak heengezonden.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie moeilijk bereikbaar via 0900-8844
Volgend artikelWietkwekerij ontmanteld in woning Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.