Politie moeilijk bereikbaar via 0900-8844

ZEELAND – De politie in Zeeland is moeilijk bereikbaar via het nummer: 0900-8844, dat maakte zij vanmorgen bekend in een Tweet. 

Via een mobielnummer of een bedrijfsnummer is de politie moeilijk te bereiken, het is onduidelijk hoelang het gaat duren voordat de storing is verholpen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een oplossing.

Vorig artikelMiddelbrand bij een bedrijventerrein in Vlissingen-Oost
Volgend artikelTweetal aangehouden bij supermarkt in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier