RITTHEM – De politie hield woensdag samen met de Douane, Landelijke eenheid, Koninklijke Marechaussee, RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) en de Belastingdienst een transportcontrole, er werden 11 boetes uitgedeeld. 

Er werden tussen 08.00 en 15.00 uur 24 vrachtwagens en zes bedrijfsauto’s staand gehouden, deze voertuigen werden onderworpen aan een controle op het terrein van de Douane op de Duitslandweg in Ritthem.

Er werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor te hoge lading/voertuig (5x), ongedempte uitlaat (2x), scherp uitstekende delen (1x), gladde banden (2x), overbelading van 24% (1x) en fraude met Arbeidstijdenbesluit (1x). De politie inde voor 3341 euro aan openstaande boetes. Een voertuig werd in beslag genomen vanwege een openstaande boete.

De Belastingdienst inde ruim 4000 euro aan openstaande belastingvorderingen. De Belastingdienst legde ook beslag op vier voertuigen waarvan twee direct werden afgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier