Politie schrijft elf boetes uit bij controle

RITTHEM – De politie hield woensdag samen met de Douane, Landelijke eenheid, Koninklijke Marechaussee, RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) en de Belastingdienst een transportcontrole, er werden 11 boetes uitgedeeld. 

Er werden tussen 08.00 en 15.00 uur 24 vrachtwagens en zes bedrijfsauto’s staand gehouden, deze voertuigen werden onderworpen aan een controle op het terrein van de Douane op de Duitslandweg in Ritthem.

Er werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor te hoge lading/voertuig (5x), ongedempte uitlaat (2x), scherp uitstekende delen (1x), gladde banden (2x), overbelading van 24% (1x) en fraude met Arbeidstijdenbesluit (1x). De politie inde voor 3341 euro aan openstaande boetes. Een voertuig werd in beslag genomen vanwege een openstaande boete.

De Belastingdienst inde ruim 4000 euro aan openstaande belastingvorderingen. De Belastingdienst legde ook beslag op vier voertuigen waarvan twee direct werden afgevoerd.

Vorig artikelWietkwekerij ontmanteld in woning Vlissingen
Volgend artikelWinkeldief verzet zich hevig bij zijn aanhouding
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier