Winkeldief verzet zich hevig bij zijn aanhouding

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 42-jarige inwoner van Vlissingen werd woensdagmiddag aangehouden omdat hij diverse spullen had gestolen uit een winkel. Bij zijn aanhouding mishandelde hij een winkelmedewerkster.

De man werd rond 14.15 uur betrapt op winkeldiefstal, de diefstal vond plaats in een winkel aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. De bedrijfsleider zag dat de man verschillende artikelen onder zijn jas stopte en vervolgens niet betaalde. De bedrijfsleider pakte de man bij zijn schouder, deze was echter niet van plan om gepakt te worden, hij verzette zich dan ook hevig. Ook prikte hij met zijn vinger in het oog van de bedrijfsleider. De winkelmedewerker moest voor behandeling naar de huisartsenpost in Vlissingen. Meerdere mensen hebben geholpen om de verdachten onder controle te krijgen tot dat de politie arriveerden. Agenten hebben de 43-jarige Vlissinger, die als veelpleger te boek staat, meegenomen voor verhoor.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie schrijft elf boetes uit bij controle
Volgend artikelTraumahelikopter opgeroepen voor melding Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.