Brand in woning Nieuwstraat Vlissingen

VLISSINGEN – Vanavond is de vrijwillige brandweer van Vlissingen met spoed uitgerukt voor een binnenbrand aan de Nieuwstraat in Vlissingen. De brandweer rukte uit met een blusvoertuig en een hoogwerker.

Naast de brandweer was er ook een ambulanceteam opgeroepen om slachtoffer(s) te behandelen. Uiteindelijk heeft het ambulanceteam één persoon onderzocht. Het ging om een vrouw, zij had mogelijk rook ingeademd en moest worden onderzocht. De vrouw moest niet mee naar het ziekenhuis

De brandweer had het vuur snel onder controle door snel en adequaat te handelen. Na ongeveer 15 minuten begon de brandweer met het ventileren van de woning, ook werd de woning doorzocht met een hittecamera, dit gebeurde om verborgen brandhaarden te ontdekken.

Foto’s

Vorig artikel14-jarige meisje uit Oost-Souburg weer terecht
Volgend artikelSchool ontruimd na teerlucht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier