Brand in woning Nieuwstraat Vlissingen

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanavond is de vrijwillige brandweer van Vlissingen met spoed uitgerukt voor een binnenbrand aan de Nieuwstraat in Vlissingen. De brandweer rukte uit met een blusvoertuig en een hoogwerker.

Naast de brandweer was er ook een ambulanceteam opgeroepen om slachtoffer(s) te behandelen. Uiteindelijk heeft het ambulanceteam één persoon onderzocht. Het ging om een vrouw, zij had mogelijk rook ingeademd en moest worden onderzocht. De vrouw moest niet mee naar het ziekenhuis

- ADVERTENTIE -

De brandweer had het vuur snel onder controle door snel en adequaat te handelen. Na ongeveer 15 minuten begon de brandweer met het ventileren van de woning, ook werd de woning doorzocht met een hittecamera, dit gebeurde om verborgen brandhaarden te ontdekken.

Foto’s

- ADVERTENTIE -