Brand in woning Nieuwstraat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is de vrijwillige brandweer van Vlissingen met spoed uitgerukt voor een binnenbrand aan de Nieuwstraat in Vlissingen. De brandweer rukte uit met een blusvoertuig en een hoogwerker.

Naast de brandweer was er ook een ambulanceteam opgeroepen om slachtoffer(s) te behandelen. Uiteindelijk heeft het ambulanceteam één persoon onderzocht. Het ging om een vrouw, zij had mogelijk rook ingeademd en moest worden onderzocht. De vrouw moest niet mee naar het ziekenhuis

- Advertentie -

De brandweer had het vuur snel onder controle door snel en adequaat te handelen. Na ongeveer 15 minuten begon de brandweer met het ventileren van de woning, ook werd de woning doorzocht met een hittecamera, dit gebeurde om verborgen brandhaarden te ontdekken.

Foto’s

- Advertentie -
Vorig artikel14-jarige meisje uit Oost-Souburg weer terecht
Volgend artikelSchool ontruimd na teerlucht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.