School ontruimd na teerlucht

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het Scheldemond College in Vlissingen heeft vrijdagochtend een gymlokaal moeten ontruimen vanwege een teerlucht.

De vieze rook van het verhitte teer drong via het ketelhuis het gebouw binnen. Leerlingen zijn meteen uit het gymlokaal geëvacueerd. Het gymlokaal is gelucht, de school verwacht dat het lokaal weer in gebruik kan worden genomen aan het eind van de ochtend.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBrand in woning Nieuwstraat Vlissingen
Volgend artikelTwee Duitsers verdacht van zakkenrollerij
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).