Man betaald met vals geld in snackbar

- Advertentie -

OOST-SOUBURG  – Maandagavond is er om 20:50 uur in Oost-Souburg een 18-jarige man aangehouden. Hij probeerde in een snackbar aan het Oranjeplein af te rekenen met een 50 euro biljet wat vals bleek te zijn.

De eigenaar van de snackbar had vrijdag 12 december mogelijk ook al een vals biljet gekregen van deze 18-jarige verdachte. De eigenaar heeft dit toen gemeld bij de politie. Maandagavond probeerde deze man opnieuw af te rekenen met een vals biljet de eigenaar waarschuwde de politie en de man werd opgepakt. De man is ingesloten.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust coniferenhaag aan de Rembrandtlaan
Volgend artikel15-jarige jongen uit Vlissingen vermist
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).